Social Media Beheer

SEO & SEA

Online Marketing

Web Development

Foto- en videografie

Copywriting

Wat kan u van ons verwachten?

Case studie van één van onze klanten

KAF Meubelen is het geesteskind van 2 jonge ondernemers die kwalitatieve en aanpasbare meubelen op de markt willen brengen. Aangezien het een startende onderneming is benaderenden ze SN Media met als hoofddoel naamsbekendheid in de omgeving en bij de juiste doelgroepen te verkrijgen. Gezien de aanwezigheid van andere ondernemingen in dezelfde branche was het voor ons noodzakelijk de identiteit en de unieke visie van KAF Meubelen in de verf te zetten. 

Onze strategie

Social Media

Voor deze onderneming richtten we ons voornamelijk op organische groei, aangezien het marketingbudget in deze beginnende fase beperkt was. Deze groei probeerden we verder te stimuleren door op gepaste momenten campagnes te lanceren die op specifieke tijdstippen gestimuleerd werden met budgetten van onze klant.

Online marketing

In samenspraak met KAF Meubelen organiseerden we in de eerste week een winactie om zo het volgersaantal een boost te geven en de naamsbekendheid initieel te verhogen. Door vervolgens interactie op social media te verhogen tussen volgers en KAF Meubelen slaagden we er vervolgens in een meer uitgesproken online identiteit te creëren. Een groeiend volgersaantal stimuleert op de langere termijn immers de verkoop en bezoekersaantallen in de winkel.

Storytelling

Geen brand, idee of onderneming zonder goed verhaal. Hoewel het hoofddoel van je online aanwezigheid in vele gevallen het vergroten van je verkoop en omzet blijft; is een goed verhaal cruciaal om je potentiële klanten te overtuigen om voor jouw dienst of product te kiezen. Daarom kijken we naar jouw unieke verhaal en creëren we sterke verhaallijnen rond jouw onderneming op social media om op lange termijn je klantenbinding en sympathie voor je brand te vergroten.

Voor KAF Meubelen creëerden we zo onder meer een reeks over duurzaamheid en hun werking achter de schermen, om zo potentiële klanten en geïnteresseerden zo meer inzichten te geven over hun ondernemingsvisie

Online marketing 2

Interactie

Een belangrijk onderdeel van je online aanwezigheid is interactie. Hoe meer je met je volgers, geïnteresseerden en potentiële klanten in contact staat en een band creëert, hoe meer ze in de toekomst geneigd zullen zijn jouw diensten of producten te kiezen. Bovendien krijg je zo een groter online bereik bij personen die je onderneming of product voorheen nog niet kenden door de organische groei die deze interactie in beweging zet

Online marketing 3
Online marketing 4

Voor KAF lanceerden we, onder andere, een winactie die veel verkeer en nieuwe volgers genereerde. Bovendien gebruiken we ook creatieve manieren om volgers bij de pagina te betrekken. Zo organiseren we geregeld quizes om klanten te informeren over het aanbod van kaf en proberen we volgers te betrekken door interactieve stories te creëren.

Vraag je gratis offerte aan!

Twijfel er niet aan om ons zo snel mogelijk te contacteren, we plannen dan een gesprek met je in en kijken wat we kunnen betekenen voor jou en je onderneming. Elk gesprek is vrijblijvend, zo leren wij je beter kennen, kunnen we zien waar je noden liggen en hoe we je online kunnen laten groeien op de best mogelijke manier. Klik op onderstaande knop en vraag een gratis offerte en gratis bedrijfsanalyse aan!

Offerte

SN Media Marketingbureau Beringen, Genk. B2B en B2C