Over ons

Marketingaudit

Voor iedereen die onderneemt wordt met de dag duidelijker hoe belangrijk het online gedeelte van een business is geworden. We weten hoe overweldigend en tijdrovend deze stappen kunnen zijn, daarom zijn wij er om je te helpen!

Audit

Bij de kick off kijken we waar er ruimte is voor verbetering. De algemene profiling van de noden is cruciaal voor het hele verloop van de samenwerking.

Marketingaudit 2

Marketingstrategie

Elke strategie heeft een ander en specifiek doel dat men wil bereiken. Daarom is het nodig om aan het begin van een traject samen te zitten om de juiste scope en doelstellingen van het project te bepalen.

Marketingaudit 3

Rapport

Een ideaal moment om te reflecteren over de punten die we zeker willen meenemen naar de toekomst. Dit in de vorm van een wrap-up waar een eindrapport wordt gepresenteerd.

Marketingaudit 4

Vraag je gratis offerte aan!

Twijfel er niet aan om ons zo snel mogelijk te contacteren, we plannen dan een gesprek met je in en kijken wat we kunnen betekenen voor jou en je onderneming. Elk gesprek is vrijblijvend, zo leren wij je beter kennen, kunnen we zien waar je noden liggen en hoe we je online kunnen laten groeien op de best mogelijke manier. Klik op onderstaande knop en vraag een gratis offerte en gratis bedrijfsanalyse aan!

Offerte